Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Ryan Terry postal prvak IFBB PRO

ryan-terry-postal-prvak-ifbb-pro
Za USN-ovega tekmovalca in mistra sveta, Ryana Terryja, se je odvil res neverjeten vikend evropskega prvenstva Arnold Classic. Ko je že mislil, da več ne more doseči, je le teden dni kasneje, stopil še na oder UKBFF prvenstva in tudi tam premagal sotekmovalce.

Standard in kakovost tekmovanja sta bila neverjetna, a prav veliko dileme okrog zmagovalcev ni bilo, jasno je bilo, da bo zmagal prav Ryan. Njegov trening, prehrana in vsesplošna predanost, so mu v zadnjem letu prinesli res senzacionalen rezultat, katerega si je resnično zaslužil. Ryan je tako postal prvi Britanec, ki se je vpisal med zmagovalce in je 3. član ekipe USN, ki so vpisani med IFBB PRO.

Vikend je bil za USN več kot uspešen, saj je poleg Ryanovega dosežka, med zmagovalce vpisan tudi njegov kolega, prav tako USN-ov tekmovalec, Dave Titterton, ki je svoj dosežek zapisal v super težko kategorijo UKBFF. Prvenstvo mu je tako, že ob dveh velikih naslovih »Mister sveta«, naslednji dan dodalo še en prestižni naslov. Poleg dveh odličnih rezultatov se je med šesterico IFBB PRO tekmovalcev, vpisal še en USN - ov tekmovalec, Lee Powell.

USN in Proteini.si čestitamo Ryanu, Daveu in Leeju za neverjeten vikend in jim na prihodnjih tekmovanjih želimo veliko sreče in odličnih dosežkov. Le rezultat je pomemben!

1.jpg

 Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 29.10.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.