Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Še en uspešen pokljuški Oviratlon

se-en-uspesen-pokljuski-oviratlon
Tokratni pokljuški Oviratlon z rekordnim številom ovir - kar 23 smo jih razporedili na desetkilometrski trasi, smo doživeli z več kot 2.000 oviratlonkami in oviratlonci. Navdušili ste s svojo vztrajnostjo, pogumom, dobro voljo in solidarnostjo. Ne le, da ste se podali na osebni izziv, ki mu v Sloveniji ni para, pri njegovem premagovanju ste, tako kot je za oviratlonce tudi prav, pomagali drug drugemu in s skupnimi močmi prispeli do cilja.

Pokljuški gozdovi so že četrto poletje zapored postali naš drugi dom. Letos nas je, poleg ovir, navduševalo tudi vreme, saj je bil svež gorski zrak danes pravo pribežališče pred poletno vročino. Sonce in idealnih 24 stopinj pa nista bila naša edina aduta v rokavu. Več kot tretjina ovir, med katerimi so navdušenje poželi zlasti kravji bal, debelo črevo, kurja lestev in prijateljski vzpon, je namreč doživela premierno izvedbo. Seveda niso manjkale niti tradicionalne, kot so blatna kopel, vodna osvežitev, elektro žur in tobogan spolzki Janez.
 

Donacija gibalno oviranim otrokom

Oviratlonci dajemo velik poudarek medsebojni pomoči in solidarnosti, s čimer želimo spomniti, da tudi sicer v življenju največ štejejo vrednote, kot so sodelovanje, nesebična pomoč, prijateljstvo in skupinski duh, saj je na ta način premagovanje vsakodnevnih izzivov veliko lažje.

Da bi te vrednote še bolj spodbujali, smo tudi letos en evro od vsake prijavnine podarili otrokom, ki so na rehabilitaciji v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu RS Soča. URI - Soča bo zbrana sredstva v višini 2.018 evrov namenila za nakup pripomočkov za delovno terapijo in senzomotorično integracijo.

Pokljuka vrhunec letošnje oviratlon sezone

Z današnjim že četrtim poletnim pokljuškim Oviratlonom smo kronali še eno izjemno uspešno sezono. Že marca smo na Pokljuki organizirali zimski Oviratlon, maja je Oviratlon premierno izvedbo doživel v Prekmurju. Čar Oviratlona pa so znova doživeli tudi najmlajši - oviratlonci namreč pred Pokljuko že tradicionalno organizirajo mini oviratlon za otroke, ki so na rehabilitaciji v URI - Soča.

Hvala vam, da ste z nami! Brez vas vsega tega ne bi bilo.Piše: Anita Drev / Oviratlon.si

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 05.07.2015 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.