Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Tu je Proteini.si mobilna aplikacija

tu-je-proteini-si-mobilna-aplikacija
Na Proteini.si te dni odpiramo posebej pomembna poglavja, saj nizamo novost za novostjo. Poleg sveže prenovljene spletne strani smo samo za vas pripravili poseben “bonbonček”, ki bo z vami vedno in povsod!

Še ena nova in zelo pomembna novost v teh dneh je namreč tudi ta, da je luč sveta ravno ugledala naša mobilna aplikacija oziroma mobile APP, ki si ga že danes BREZPLAČNO enostavno prenesete tu:

app-store.jpg google-play.jpg

 

KAJ PRIDOBIM S PRENOSOM MOBILNE APLIKACIJE?

Vsem, ki mobilno aplikacijo naložite na svoje pametne telefone, le-ta omogoča vpogled v trenutno stanje točk zvestobe, s katerimi si zagotovite še ugodnejše nakupe. Novost je tudi digitalna kartica zvestobe, s pomočjo katere lahko zdaj zbirate in porabljate točke zvestobe tudi v vseh Proteini.si SHOPih po Sloveniji.

Vsak trenutek si v mobilni aplikacijo lahko ogledate tudi aktualno akcijsko ponudbo in sveže novosti, obveščeni pa boste tudi o naših dogodkih. Torej vse pomembne informacije na dlani! Velika prednost vstopa v spletno trgovino preko naše nove mobilne aplikacije je tudi avtomatska prijava v vaš uporabniški račun, s čimer se izognete vsakokratnemu zamudnemu ročnemu prijavljanju. Nakupovanje preko mobilne aplikacije tako prinese še hitrejši in udobnejši spletni nakup.

Zelo priljubljen je tudi iskalnik lokacij, ki vam glede na vašo trenutno lokacijo ponudi najbližji Proteini.si SHOP ali GYM ter vas vodi tja preko Google Maps navigacije.

 

BODI MED PRVIMI Z MOBILNO APLIKACIJO PROTEINI.SI in ne pozabite si jo BREZPLAČNO prenesti na svoj pametni telefon.

  • iPhone uporabniki to storite v App Store aplikaciji
  • Android uporabniki to storite v Google Play Store aplikaciji
app-store.jpg google-play.jpg


Piše: Vesna Šavs

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 18.05.2018 13:28

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
lidl-nagradna-igra-2023
Proteini.si   Prosimo, počakajte.