Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Uradna športna prehrana Kolesarske zveze Slovenije

uradna-sportna-prehrana-kolesarske-zveze-slovenije
Z veseljem sporočamo, da je Proteini.si že drugo leto zapored ponosni sponzor slovenske kolesarske reprezentance, ki ji zagotavljamo visokokakovostna dopolnila in izdelke športne prehrane, posebej namenjene vzdržljivostnim športnikom.

V čast nam je, da smo povezani z eno najuspešnejših kolesarskih ekip na svetu. Verjamemo, da lahko naši izdelki slovenski kolesarski reprezentanci pripomorejo k konkurenčni prednosti, ki jo potrebuje za uspeh, in veselimo se vseh dosežkov v sezoni, ki prihaja.

Kot ambasadorji zdravega in aktivnega življenjskega sloga si prizadevamo spodbujati kolesarsko kulturo v Sloveniji in s svojimi izdelki, namenjenimi prav kolesarjem, pomagati osvojiti njihove zadane cilje. Del naše zavezanosti podpori kolesarski skupnosti je tudi nenehno razvijanje novih izdelkov, ki so posebej zasnovani za izboljšanje kolesarske izkušnje. Ne glede na to, ali gre za izkušenega profesionalca, rekreativca ali zgolj ljubiteljskega kolesarja.

Želimo ustvariti kolesarski ekosistem, ki podpira in navdihuje kolesarje vseh ravni. V okviru tega, kot pomemben del, vidimo tudi podporo Kolesarski zvezi Slovenije. Seveda tekom leta ne bomo pozabili tudi na ostale kolesarje za katere bomo pripravili veliko izobraževalnih vsebin in tudi kolesarskih izzivov.

3e31b8cd d135 4534 a964 4381c2c29b44 599cc676 0b18 4fb6 bbf7 ab1c91e57ff2BI ŽELELI IZVEDETI VEČ O NASVETIH IN IZDELKIH ZA KOLESARJENJE?

Vpišite vaš elektronski naslov in bodite obveščeni o vseh aktualnih novicah, nasvetih in izdelkih namenjenih izključno za KOLESARJE.


PRIJAVA NA OBVEŠČANJE O AKCIJAH, NOVOSTIH IN DOGODKIH

Vneseni elektronski naslov bomo obdelovali za namen obveščanja o aktualnih akcijah, novostih in dogodkih. Od prejemanja obvestil se lahko kadarkoli odjaviš. Za tvoje osebne podatke skrbimo in jih obdelujemo v skladu s Pogoji zasebnosti.

8149321075611

Piše: Proteini.si

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 06.04.2023 11:30

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.