Proteini.si
SVEŽE NOVICE

WFC 18 "KNOCKOUT" se seli v Križanke

wfc-18-knockout-se-seli-v-krizanke
Yoshiyuki Nakanishi prihaja v Slovenijo! 16. junij je rezerviran za edinstveni borilni spektakel, ki bo slovenskim ljubiteljem borilnih veščin postregel s pravo gladiatorsko atmosfero.

V Ljubljano namreč prihaja Yoshiyuki Nakanishi, japonski šampion in mojster borilnih veščin, ki se bo na že 18. WFC dogodku pomeril s srbskim borcem, Aleksandrom Radosavljevićem. 16. junija se WFC v velikem stilu vrača v Ljubljano! Poletno gledališče Križank bo prvič gostilo najboljše borce iz sveta mešanih borilnih veščin (MMA). V enem izmed najlepših in najbolj akustičnih mest na prostem v Sloveniji se bo odvila že 18. prireditev po vrsti, s katero WFC prestavlja mejnike v športu, ki je v zadnjih letih doživel skokovito porast v popularnosti.

WFC 18 nosi naziv »Knockout« z povsem jasnim ciljem - spodbuditi borce k čim bolj atraktivnim borbam, ki bodo še posebej nagrajene. Posebni bonusi bodo podarjeni borcem, ki bodo svoje borbe zaključil z KNOCKOUTOM, ki publiko še posebej pritegne in dviguje s sedežev.

1.jpg

V Križankah se bo v nedeljo, 16. junija s pričetkom ob 20. uri, premierno v tem delu Evrope predstavil sloviti prvak japonske organizacije DEEP v poltežki kategoriji, Yoshiyuki Nakanishi. Večkratni japonski državni prvak v veščini sambo, bo v ring stopil kot WFC debitant, a ima za seboj izjemno uspešno kariero v Aziji ter sodi v elito borcev domovine mešanih borilnih veščin. Na poti proti vrhu mu bo stal Srb Aleksandar Radosavljević, stari maček WFC, ki se vrača po krajši odsotnosti. Radosavljević se ne bo predal zlahka, kajti pred zaključkom aktivne kariere si želi osvojiti naslov v poltežki kategoriji, tako, da si lahko obetamo resnično intenzivno borbo, ki vas ne bo pustila ravnodušne.

Domači adut, Bor Bratovž, se po uspešnem nastopu na WFC 17 vrača v ring z željo poraziti nasprotnika ter si izboriti ponovno priložnost za napad na naslov v srednji kategoriji. Njegov nasprotnik, Branimir ''Gorilla'' Radosavljević, ne bo od muh, kajti na prireditvi Challengers 4 je svojo borbo z neverjetnim knockoutom zaključil že po desetih sekundah! Resnično velik izziv za Bratovža pred domačimi navijači.

Perspektivni Srb Bojan Veličković se ponovno vrača v WFC, kjer ima še kopico neporavnanih računov. Tokrat mu bo nasproti stal še en novinec, Italijan Mattia Schiavolin, katerega rezultati v dosedanji karieri obetajo zanimivo borbo.

Ena izmed zanimivejših borb na 18. izvedbi WFC bo prav gotovo spopad za naslov v velterski kategoriji. Ukrajinsko-italijanski dvoboj med Mahteenkom in Tessarijem nam bo postregel z novim vladarjem kategorije do 77 kilogramov.

Gledalci bodo na dogodku lahko videli še druge WFC super zvezdnike, med drugim tudi Denisa Chorchypa, Uroša Veličeviča, Primoža Vrbinca ter druge. V vsakem primeru pa bo WFC 18 zagotovo postregel z dih jemajočimi borbami. Ne zamudite mednarodnega borilnega spektakla, kjer vas čaka 10 vrhunskih borb mednarodno priznanih borcev. WFC ni samo borilni spektakel, je izkušnja!

Vstopnice so v prodaji na eventim.si, Petrolovih bencinskih črpalkah, Poštah Slovenije in vseh Kompasovih poslovalnicah po Sloveniji. Zagotovite si svojo vstopnico že vnaprej in si rezervirajte mesto med šampioni! Spremljajte našo spletno stran na www.wfc.si, kjer vas redno informiramo o vseh novostih ter vam ponujamo vpogled v delo in življenje borcev, ki se borijo pod našim okriljem.

WFC® 18: "KNOCKOUT", spektakel kjer ne smete manjkati! Nedelja, 16. junij 2013 ob 20h, Ljubljana - KRIŽANKE.

FIGHT CARD - WFC 18: KNOCKOUT

Borbe po MMA pravilih


93kg Aleksandar ''Rodja'' Radosavljević (Srbija) Vs. Yoshiyuki Nakanishi (Japonska)

84kg Bor Bratovž (Slovenija) Vs. Branimir Radosavljević (Avstrija)

84kg Bojan Veličković (Srbija) Vs. Mattia Schiavolin (Italija)

77kg Jevgeniy Mahteenko (Ukrajina) Vs. Simone Tessari (Italija)

77kg Primož Vrbinc (Slovenija) Vs. Gheorge Gritko (Moldavija)

70kg Campasha Kantaev (Čečenija) Vs. Aleksandar Rakas (Hrvaška)

Borbe po K-1 pravilih

81kg Mourad Derbal (Alžirija) Vs. Filip Golčić (Hrvaška)

81kg Aleksandar Stankov (Slovenija) Vs. Ognjen Topalović (Hrvaška)

95kg Uroš Veličevič (Slovenija) Vs. Behrudin Mahmić (BiH)

95kg Denis Chyorcyp (Slovenija) Vs. Mersed Mulić (BiH)

Oglejte si video: KLIK



Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 04.06.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.