Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Z našo pomočjo do novega aparata za otroke

z-naso-pomocjo-do-novega-aparata-za-otroke
Na lanskoletnem Dobrodelnem Proteini.si Utripu smo z vašo pomočjo zbrali kar 2.500 evrov, ki smo jih podarili Splošni bolnišnici Jesenice.

Včeraj je pediatrični oddelek Splošne bolnišnice Jesenice prejel aparat za 24-urno merjenje krvnega tlaka pri otrocih. Aparat v skupni vrednosti 4282,99 EUR so kupili s pomočjo donacij, pri katerih smo največji delež podarili prav mi, in sicer z vašo pomočjo. Vsi, ki ste lansko leto septembra prišli na naš Dobrodelni Proteini.si Utrip tek na Straži na Bledu, ste nam pomagali zbrati 2.500 evrov, ki smo jih podarili pediatričnemu oddelku Splošne bolnišnice Jesenice.

Že tretje leto smo organizirali Dobrodelni Proteini.si Utrip in odločili smo se, da bomo zbrana sredstva podarili Jeseniški bolnišnici, natančneje pediatričnemu oddelku, saj se zavedamo, da bi ravno otroci morali imeti v bolnišnicah najboljše pogoje za zdravljenje, pa žal vedno ni tako. Veseli smo, da smo lahko vsaj malce pomagali in da ima oddelek zdaj novo aparaturo, s katero bo zdravljenje otrok bolj prijazno.Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 31.03.2016 15:45

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
lidl-nagradna-igra-2023
Proteini.si   Prosimo, počakajte.