Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Z vašo pomočjo smo zbrali 2.000 evrov

z-vaso-pomocjo-smo-zbrali-2-000-evrov
Veseli in ponosni smo, da smo uspešno izpeljali naš prvi Dobrodelni Proteini.si Utrip in tako pomagali socialno ogroženi družini iz Tržiča. Seveda pa nam brez vas, dragi naši udeleženci, ne bi uspelo!! VELIKA HVALA vsem za udeležbo! VELIKA HVALA pa tudi vsem, ki ste nam pri projektu brezplačno pomagali in s tem pokazali, da imate resnično veliko srce! Tako mi kot družina to cenimo in smo vsem, ki ste nam pomagali neizmerno hvaležni za vso nesebično pomoč!

Za socialno ogroženo družino zbrali 2.000 evrov

V nedeljo se je na Bledu odvijal prvi Dobrodelni Proteini.si Utrip, na katerem je približno 150 udeležencev teklo in premagovalo tri ovire z Oviraltona. Ker je bila proga krajša, se je zbralo tudi kar nekaj družin z malimi otroki, kar je bil tudi namen, saj so udeleženci, s plačilom prijavnine, denar donirali socialno ogroženi družini iz Tržiča s štirimi otroki. Skupaj s prijavninmi in prostovljnimi prispevki bo družina dobila 2.000 evrov.

"Ko vidiš, v kakšnih razmerah živijo nekateri, predvsem otroci, se ne moreš obrniti stran in ne pomagati. Seveda vsak lahko pomaga na drugačen način, nekateri s financami, drugi z materialnimi dobrinami, sam že vrsto let pomagam s tem, da nastopam na dobrodelnih prireditvah in tudi tako, da, ko je to le možno, vsaj nekaj otrok brezplačno treniram in jih vzgajam v športnem duhu," je povedal profesionalni borec in raper Denis Chorchyp.

Na Bledu je po zaključenem športnem delu sledil še krajši glasbeni program, kjer sta nekaj pesmi zapela ambasadorja Poteini.si Denis Chorchyp in Challe Salle ter mlada pevka Taša Mihelčič. Vsi udeleženci so se strinjali, da bodo na tak ali podoben dogodek z veseljem prišli tudi prihodnjič in tako pomagali tistim, katerih življenje ni najbolj rožnato.

Chorchyp je ob koncu povedal: "Neverjetno lep je občutek, ko lahko nekomu pomagaš in ko vidiš množico ljudi, ki se družijo le z enim namenom - pomagati socialno ogroženim. Ko sem ob koncu, ko smo družini predali ček, videl njihove nasmejane in hkrati solzne obraze, sem vedel, da smo naredili dobro stvar, saj so bile to njihove solze sreče. Zato bi se rad zahvalil prav vsem udeležencem in vsem, ki so pri projektu nesebečino brezplačno pomagali. Vsekakor se bomo skupaj s Proteini.si trudili, da bomo še naprej pomagali socialno ogroženim. "

Še več fotografij pa na naši facebook strani v albumu 1. Dobrodelni Proteini.si Utrip.

1.jpg


z-vaso-pomocjo-smo-zbrali-2-000-evrov

Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 16.09.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.