Proteini.si
za-alesa-2
Pri Proteini.si verjamemo v moč skupnosti in podporo tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Pretresla nas je novica, da je nekdanjega slovenskega hokejskega reprezentanta Aleša Kranjca prizadela bolezen ALS, ki povzroča postopno odmiranje nevronov, pomembnih za mišično dejavnost.

Kruta in neusmiljena diagnoza je dvakratnemu olimpijcu Alešu vzela gibanje in moč ter s tem tudi možnost igranja ljubljenega športa. Predvsem pa mu je hitro napredujoča bolezen vzela priložnost za aktivno preživljanje časa s svojima mladima otrokoma.

Po dolgem raziskovanju sta z ženo Andrejo našla svetlo točko in upanje: možnost za zdravljenje na specializirani kliniki za ALS v ZDA. Zdravljenje te hude bolezni pa je zelo drago zato sta zaprosila za pomoč.

Verjamemo, da v časih preizkušenj nihče ne bi smel ostati sam, zato smo se zavezali, da bomo 14 dni zbirali po 1 EUR od vsakega nakupa, ki bo opravljen na naši spletni strani, neposredno za kritje Alešovih stroškov zdravljenja v ZDA.

S svojim nakupom ne boste le prejeli vrhunsko športno prehrano, ampak boste postali tudi pomemben del gibanja, ki si prizadeva stati ob strani tistim, ki to potrebujejo.

Če pa želite za njegovo zdravljenje prispevati tudi vi, lahko to storite z donacijo na tej povezavi. Tako bomo skupaj pomagali Alešu na poti do željenega okrevanja.
Piše: Proteini.si

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 22.05.2023 09:53

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.