Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Zadnje priprave mistrov pred finalom

zadnje-priprave-mistrov-pred-finalom
Finalisti za mistra Slovenije 2016 so za nekaj dni pobegnili na Gorenjsko. V kranjskogorskem hotelu Špik so se od jutra do večera znojili in skupaj s strokovnjaki iz različnih področji pripravljali na veliki finale.

Finalistom niso pustili dihati!

Lepotni izbor Mister Slovenije 2016 je v sklepnem delu dogajanja. Še preden se deseterica finalistov spopade za prestol najlepšega, so se postavni mladeniči odpravili na priprave v kranjskogorski hotel Špik. Največji poudarek je bil na pripravi zahtevnih koreografij, ki jih bodo fantje prikazali v sklopu finalnega spektakla. Pod vodstvom priznane koreografinje Barbee Šuštaršič so pilili korake in urili suvereno odrsko pojavnost. "Fantje so me presenetili. Brez izjeme so bili zelo zbrani in željni tovrstnega znanja. Verjetno so si predstavljali, da je vse skupaj lažje, vendar pomembno je, da so to sprejeli kot izziv in da so se trudili  po najboljših močeh," je dodala Barbee. Za dodatno fizično aktivnost je poskrbel borec in repar Denis Chorchyp, ki je izklesane lepotce namučil z vadbo na osnovi borilnih veščin. Fantje so bili deležni tudi predavanja o poziranju s fotografinjo Ano Gregorič in delavnice o moškem stilu s priznano stilistko Majo Lazar. Da so še bolje spoznali manekenski svet, pa je s predavanjem o modelingu poskrbel organizator projekta Erik Ferfolja.
 
Razgaljeni pod ledeniškim slapom

Po vnovičnih vajah za nastop je vendarle napočil čas sprostitve. Fantje so odhiteli v Alpski wellness, kjer so se napojili z energijo v sobah s petimi naravnimi elementi. Da je bilo sproščanje popolno, so obiskali še Ledeniški wellness in se v bazenu z ledeniško vodo nastavili masažnemu slapu. To je razveselilo predvsem goste hotela, saj so si na izklesanih telesih finalistov dobesedno spočili oči. Po zadnjem večernem treningu z Barbee Šuštaršič so se dodobra okrepčali v restavraciji samih dobrot in prijetno utrujeni zapustili Gozd Martuljek.   

Zdaj finaliste čakajo še zaključne priprave v Ljubljani. Vse čas pa na uradni facebook strani misterslovenia.com poteka glasovanje publike, kjer fantje pridno nabirajo glasove. Zmagovalec se bo neposredno uvrstil v super-finale, TOP 5. Mister Slovenije 2016, Cosmo mister 2016 in mister Proteini.si 2016 bodo tako znani v sredo, 8. junija, ko bo v Siti Teatru BTC v Ljubljani finalni dogodek.

1.jpg

Foto: Luka Brataševec


Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 24.05.2016 09:52

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.