Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Zimski oviratlon uspel

zimski-oviratlon-uspel
Oviratlonci so v zimski pravljici na Pokljuki pokazali, da so dobro pripravljenu tudi za premagovanje ovir v snegu, na koncu pa je večina udeležencev poskakala v mrzlo vodo.

Na Pokljuki se je odvijal zimski izziv - oviratlon obstacle training proteini.si, kjer so udeleženke in udeleženci premagali 5 različnih ovir, in sicer vsako dvakrat, saj so v snegu pretekli dva kroga. Na koncu pa jih je pričakalo pravo vodno presenečenje. Zimski izziv pa je bil tudi trening za poletni oviratlon, ki se bo na Pokljuki odvijal 29. junija.

Ovire so bile, po besedah organizatorjev, zasnovane na način, da so jih udeleženci lažje premagali, če so si med seboj pomagali. Prijateljstvo, solidarnost in medsebojna pomoč so tiste vrednote, ki res štejejo! Po vseh uspešno premaganih izzivih je sledilo še druženje vseh udeležencev in udeleženk in načrti, kako bodo trenirali, da bodo za poletni oviratlon še bolje pripravljeni.
1.jpeg

Velika večina danes zbranih je uspešno premagala tudi zadnjo oviro in se vrgla v sode z vodo. Pri ekipi proteini.si je bila prva, ki je pogumno skočila v vodo, triatlonka Karla Oblak, za njo pa so v vodo tako ali drugače poskakali tudi vsi moški predstavniki. Mitjo so fantje kar vrgli v vodo, Chorchyp pa se je v sod vrgel trikrat. "Zimski oviratlon je bil dober trening in predpriprava za poletnega, na katerem smo se z ekipo že lansko leto dobro zabavali. Tokratna zadnja ovira - skok v vodo - je bila presenečenje, za sekundo ali dve sem zamrznil, vendar pa bi vse skupaj ponovil še enkrat," je povedal Chorchyp.


Mi se bomo na poletni oviratlon začeli pripravljati že prihodnji teden, pa vi? Se vidimo na Pokljuki 29. junija.Piše: Nina Valant

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 02.03.2013 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.