Proteini.si
SVEŽE NOVICE

Znani so polfinalisti Mistra Slovenije

znani-so-polfinalisti-mistra-slovenije
Projekt Mister Slovenije je minuli vikend dosegel svoj prvi vrhunec. V ljubljanskem Cirkusu je bilo ozračje več kot le vroče, saj so razgaljeni polfinalisti povsem razgreli vreščečo publiko. Očarali so predvsem komisijo, ki je določila TOP 10 finalistov.

Razgaljeni lepotci za mistra Slovenije so tokrat povsem razgreli vreščečo publiko v klubu Cirkus. Petnajsterica postavnih fantov iz vseh koncev Slovenije se je potegovala za 10 vstopnic, ki vodijo v veliki finale. Fantje so očarali s svojim nastopom, predvsem pa z izklesanimi telesi, zaradi katerih ni nihče ostal ravnodušen. Program je povezoval izjemni voditelj Tadej Bricelj, ki je s svojimi šalami nasmejal še tako zadržanega obiskovalca. O usodi polfinalistov pa so poleg organizatorjev, odločali še Nejc Zidar, mister Fashion Days 2014, Karin Škufca, manekenka, Domen Mihelič, mister Cosmo 2014, Ajda Sitar, miss športa Slovenije 2009 in modna bloggerka ter še vedno aktualni mister Slovenije, Mitja Nadižar. Fantje so pod koreografsko taktirko Mihe Krušiča navduševali v športnem Proteini.si izhodu, casual uličnem stilu v Fashion Days in modnem spodnjem perilu GoUndies. Za še bolj sijoč videz lepotcev so poskrbele maskerke in frizerke iz lepotne hiše Artebellus. Ob koncu pa so si 10 vstopnic za finalni izbor priborili: Alen Nuhanović iz Postojne, Andraž Logar iz Kranja, Axel Luxa iz Senožeč, Klemen Orter iz Velenja, Matija Peklaj iz Ljubljane, Matjaž Lesjak iz Ptuja, Matjaž Mavri Boncelj iz Tržiča, Miha Ratajc iz Celja, Miha Repinc iz Stare Fužine pri Bohinju in Žiga Štangar iz Škofljice.

1.jpg

Večer poln smeha in zabave

Večer poln navdušujočih vzklikov in dobre volje je nadvse zabavno povezoval Tadej Bricelj, kateremu tako rekoč šal ni zmanjkalo. Program so poleg izklesanih lepotcev popestrili še plesalci plesnega studia Pro Dance, za glasbene minute pa sta poskrbela mlada vokalistka Anja Baš in glasbenik ter kantavtor Žan Serčič. Novi mister bo znan v začetku junija, ko se bo zgodil veliki finale. Pred tem pa čakajo finaliste številne aktivnosti, ki bodo fante postavljale na nove preizkušnje in tako olajšale težko odločitev organizatorjema ter strokovni komisiji.

Več fotografij na naši Facebook strani Proteini.si.

Foto: Vid RotarPiše: Nina Uršič/Mister Slovenije

Kategorija: SVEŽE NOVICE

Objavljeno: 27.04.2015 00:00

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.