ZDRAVI RECEPTI

Hruškov biskvit

hruskov-biskvit
Zelo preprosto, hitro pripravljeno, mehko in dišeče pecivo, ki ostane sočno tudi dan potem, če ga seveda še kaj ostane. ;) Hruškov biskvit na hitro je primeren za vse priložnosti.

SESTAVINE

POSTOPEK

  1. Sladkor in jajce penasto vmešaj z električnim mešalnikom, nato pa vmešaj Chocotello in mleko.
  2. V drugi posodi zmešaj orehe, zdrob, cimet, vanilin sladkor in pecilni prašek in mešanico vmešaj k jajčni zmesi.
  3. V zmes vmešaj naribano jabolko in vlij v pomaščen pekač. Jaz sem ga presprejala z oljem v spreju od Proteini.si.
  4. Po površini razporedi na tanke rezine narezano hruško.
  5. Peci v segreti pečici na 200 °C pribljižno 35 minut.
  6. OHLAJEN biskvit nareži in dodaj še malo Chocotelle.

Dober tek!

hruškov kolač.jpg hruskovkolac.jpg



Piše: Eva Turk

Kategorija: ZDRAVI RECEPTI

Objavljeno: 13.11.2020 13:13

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
back-to-the-gym
   Prosimo, počakajte.