Zelo preprosto, hitro pripravljeno, mehko in dišeče pecivo, ki ostane sočno tudi dan potem, če ga seveda še kaj ostane. ;)
Hruškov biskvit na hitro je primeren za vse priložnosti.SESTAVINE
POSTOPEK
- Sladkor in jajce penasto vmešaj z električnim mešalnikom, nato pa vmešaj Chocotello in mleko.
- V drugi posodi zmešaj orehe, zdrob, cimet, vanilin sladkor in pecilni prašek in mešanico vmešaj k jajčni zmesi.
- V zmes vmešaj naribano jabolko in vlij v pomaščen pekač. Jaz sem ga presprejala z oljem v spreju od Proteini.si.
- Po površini razporedi na tanke rezine narezano hruško.
- Peci v segreti pečici na 200 °C pribljižno 35 minut.
- OHLAJEN biskvit nareži in dodaj še malo Chocotelle.
Dober tek!

Piše: Eva Turk
Kategorija: ZDRAVI RECEPTI
Objavljeno: 13.11.2020 13:13