Danes sem za vas pripravila nov recept, odličen za zdravo razvajanje brez slabe vesti.
Tortica je brez sladkorja, brez glutena in nizkokalorična!Sestavine:
Kremni nadev:
Postopek:
- Skrivnost tega recepta je, da korenček zmiksaš in ne naribaš. Tako je tortica suuuuper kremna!
- Torej...korenček, mleko, beljake, sol in sladilo zmiksaš v blenderju, postopoma dodaš moko in dobro premešaš.
- Preliješ v okrogel pekač in pečeš 20-25min na 180°C.
- Med tem časom pripraviš kremo. Vse sestavine zmešaš in postaviš v hladilnik.
- Ko je biskvit pečen in ohlajen, ga prerežeš čez polovico, nadevaš s kremo in postaviš v hladilnik za 3h ali še boljše, čez noč.
- Postrežeš hladnega.
Dober tek!

Piše: Lana Mikec
Kategorija: ZDRAVI RECEPTI
Objavljeno: 24.06.2020 15:12