Sestavine:
100g 85% temne čokolade
2 žlici kokosovega masla
1 merica čokoladnih proteinov
1/2 merice malininih proteinov
žlica kokosove moke
žlica lahkega mleka
Priprava:
Stopimo temno čokolado, ki ji dodamo kokosovo olje in čokoladne proteine. Maso vlijemo v silikonski model za praline in sicer modelčke napolnimo do polovice. Postavimo v zamrzovalnik in med tem časom naredimo polnilo. Zmešamo malinine proteine, kokosovo moko ter lahko mleko. Ko je čokolada v modlečkih strjena jo vzamemo iz zamrzovalnika in v vsak srček na sredino damo malinino polnilo. S preostalo stopljeno čokolado napolnimo srčke in jih damo ponovno v zamrzovalnik, da se vse skupaj dobro strdi.
Dober tek!
Piše: Nina Valant
Kategorija: ZDRAVI RECEPTI
Objavljeno: 22.04.2016 10:11
Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro