Pripravi se na svojo najboljšo fitnes sezono doslej z našo Back to the Gym akcijo! Več kot 20 izbranih izdelkov po znižanih cenah - do 45% popusta! Nakupuj s popustom!
- 2 jajci
- 70 gramov masla sobne temperature
- 90 gramov Proteini.si arašidovega masla
- 100 gramov koruznega škroba
- 170 gramov polnozrnate moke
- 1/2 čajne žličke pecilnega praška ali vinskega kamna
- 1 žlica vanilijevega sladkorja
- 50 gramov Battery sugar free sugar
- 50 gramov svetlo rjavega trsnega sladkorja
- ščepec soli
- celi nesoljeni arašidi
Arašidovo maslo, navadno maslo, eritrol in rjavi sladkor ter vanilijev sladkor stepamo do svetlo rumene barve.
Koruzni škrob, polnozrnato moko in pecilni prašek zmešamo.
Na hitro vtepemo jajci in nato dodamo moknate sestavine. Oblikujemo testo in ga zvijemo v klobaso in zavijemo v plastično folijo za živila. Položimo v hladilnik za minimalno 30-60 minut.
Nato zrežemo na tanke rezine, preložimo na papir za peko in vanje vtisnemo arašide.
Pečemo v segreti pečici na 180 stopinj 12-14 minut.
Piše: Ana Žontar Kristanc - Anina kuhinja
Kategorija: ZDRAVI RECEPTI
Objavljeno: 06.02.2020 08:59
Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro