Sestavine:
- 1/4 skodelice arašidovega masla
- 1/4 skodelice medu, agave ali čistega javorjevega sirupa
- žlička vanilijevega ekstrakta
- 1 skodelica ovsenih kosmičev
- 2 merici čokoladnih proteinov
- ščepec morske soli
Priprava:
V skledo damo kikirikijevo maslo, med (ali drugo sladilo) in vanilijev ekstrakt ter postavimo v mikrovalovno pečico za 45 sekund (oz. dokler ne dobimo tekoče mase). V drugi posodi pripravimo ovsene kosmiče, čokoladne proteine in ščepec morske soli. Dodamo toplo tekočo zmes, ki smo jo pripravili v mikrovalovni pečici in dobro premešamo. Maso, ki smo jo dobili oblikujemo v kroglice. Čokoladne proteinske kroglice naj "počivajo" 1 uro.
Dober tek!
Piše: Tina Kamenšak
Kategorija: ZDRAVI RECEPTI
Objavljeno: 22.09.2014 00:00
Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro