Proteini.si
ZDRAVI RECEPTI

Sandwich cookies

sandwich-cookies
Lana nam je zaupala, da ji nikoli niso uspeli zares dobri piškoti. No zdaj pa ima popoln recept za božanske piškote, poleg tega - so tudi ZDRAVI! Pripravila je male piškotke v obliki mini sendviča, za pripravo pa ni potrebnega veliko časa. Vsak gost bo vesel domačih piškotov, ki niso kupljeni v trgovini ampak narejeni doma in to iz zdravih sestavin.

Sestavine za piškote:

Postopek: vse zgornje sestavine zmešamo skupaj in oblikujemo 18 ploščatih manjših piškotov, ki jih položimo na peki papir. Pečemo 8-10min na 180°C, dokler piškoti ne postanejo lepe zlato-rumene barve. Počakamo, da se ohladijo. Vmes pripravimo čokoladni nadev za piškote.

Sestavine za čokoladni nadev:

Postopek: vse sestavine zmešamo skupaj in postavimo v hladilnik za 20min. Ko se piškoti ohladijo, namažemo eno plast piškota s tem nadevom in ga stisnemo z drugim piškotom, da dobimo piškotni sendvič. Postavimo v hladilnik za 20min in postrežemo hladne.

sendvic.pngPiše: Lana Mikec

Kategorija: ZDRAVI RECEPTI

Objavljeno: 24.10.2019 10:14

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.