ZDRAVI RECEPTI

Slastne Snickers banane

slastne-snickers-banane
Oblite banane s temno čokolado so najbolj preprosta in zdrava opcija za takrat, ko se nam "zalušta" nekaj sladkega. Prav tako so odlična izbira, ko pričakujemo obiske in jih želimo pogostiti s kakšno super sladico.

Sestavine:


Postopek:

Bananam odrežemo spodnjo četrtino in jim zapičimo leseno palčko. Položimo na papir za peko in položimo v zamrzovalnik za 1-2 uri.

Deset minut preden banane vzamemo iz zamrzovalnika v eno kozico dodamo arašidovo maslo in ga na srednji temperaturi stopimo da postane tekoč. V drugo kozico dodamo čokolado in olje in jo prav tako stopimo na najnižji temperaturi.

Banane vzamemo ven in najprej potopimo v arašidovo maslo, nato pa še v čokolado. Takoj potresemo grobo narezane arašide in položimo na papir za peko.

Takoj postrežemo ali pa hranimo v hladilniku do nekaj dni.

Anina kuhinja Proteini si Snickers banane 6       Anina kuhinja Proteini si Snickers banane 4       Anina kuhinja Proteini si Snicke banane 2


Piše: Ana Žontar Kristanc - Anina kuhinja

Kategorija: ZDRAVI RECEPTI

Objavljeno: 09.11.2021 09:43

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Spletna stran uporablja piškotke
Piškotki upravljavcu spletne strani ne dajejo dostopa do računalnika in podatki, ki se zberejo na tak način preko piškotkov ne vključujejo osebnih podatkov. (preberi več)
nastavitve
   Prosimo, počakajte.