Proteini.si
ZDRAVI RECEPTI

Slastne Snickers banane

slastne-snickers-banane
Oblite banane s temno čokolado so najbolj preprosta in zdrava opcija za takrat, ko se nam "zalušta" nekaj sladkega. Prav tako so odlična izbira, ko pričakujemo obiske in jih želimo pogostiti s kakšno super sladico.

Sestavine:


Postopek:

Bananam odrežemo spodnjo četrtino in jim zapičimo leseno palčko. Položimo na papir za peko in položimo v zamrzovalnik za 1-2 uri.

Deset minut preden banane vzamemo iz zamrzovalnika v eno kozico dodamo arašidovo maslo in ga na srednji temperaturi stopimo da postane tekoč. V drugo kozico dodamo čokolado in olje in jo prav tako stopimo na najnižji temperaturi.

Banane vzamemo ven in najprej potopimo v arašidovo maslo, nato pa še v čokolado. Takoj potresemo grobo narezane arašide in položimo na papir za peko.

Takoj postrežemo ali pa hranimo v hladilniku do nekaj dni.

Anina kuhinja Proteini si Snickers banane 6       Anina kuhinja Proteini si Snickers banane 4       Anina kuhinja Proteini si Snicke banane 2


Piše: Ana Žontar Kristanc - Anina kuhinja

Kategorija: ZDRAVI RECEPTI

Objavljeno: 09.11.2021 09:43

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.