Sestavine:
- 4 banane
- ½ jedilne čokolade
- 1 merica proteinov - vanilija ali čokolada
- kokosova moka
- palčke za rakce ali lučke
Priprava:
Peki papir postavite na pladenj. Banane olupite in narežite na tri dele. Palčke za gambere ali za lučke namestite v sredino banan. Jedilno čokolado stopite v posodi na močnem ognju, po potrebi dodajte malo vode, da se naredi gosta masa. Odstavite po 2-3 minutah. Dodajte merico proteinov in premešajte maso. Vsako banano posebej potopite v toplo čokolado in nato še v kokosovo moko. Banane položite na peko papir in jih dajte v zmrzovalnik vsaj za 4 ure. Banane so lahko v zmrzovalniku do 1 tedna.
SESTAVA: 1 kos : 100 kcal; 4g M; 6g OH; 1g B; 2g vlaknin, 6 g sladkorjev
Piše: Nina Valant
Kategorija: ZDRAVI RECEPTI
Objavljeno: 11.06.2013 00:00
Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro