Proteini.si

Proteini.si je danes prepoznavna znamka športne prehrane, ki želi zastopati filozofijo zdravega in aktivnega načina življenja. Da je vsak cilj mogoče doseči, pa dokazuje zgodba podjetja sama po sebi. Od prvih korakov leta 2006 v Radovljici, je danes znamka prisotna skoraj povsod po Sloveniji in na območju celotnega Balkana. Prepoznavni smo po kakovostnih izdelkih športne prehrane in prehranskih dodatkih po ugodnih cenah. Našo ponudbo dopolnjujejo tudi oblačila za šport in prosti čas ter vadbeni pripomočki.

Želimo priti »prvi«.


Kot zapriseženi športniki smo zapisani zdravi tekmovalnosti. Zato želimo biti prvi – vodilni v regiji. Smo med najbolj prepoznavnimi in uspešnimi podjetji na področju športne prehrane in prehranskih dodatkov. Sodelujemo z več kot 300 različnimi fitnes centri po Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori, kjer uporabnike naših izdelkov spodbujamo k zdravemu življenjskemu slogu. Proteini.si shop je danes več kot prodajno mesto naših izdelkov. Naše prodajalne povsod po regiji so točke, ker se najdemo enako misleči – ljubitelji športa, rekreacije, zdrave prehrane in aktivnega načina življenja.

Izbirajte med več kot 1000 izdelki vrhunskih blagovnih znamk: USN, Nutrend, Ironmaxx, Battery Nutrition in drugimi. Razvili pa smo tudi lastno blagovno znamko Proteini.si, ki je simbol kakovostne športne prehrane in prehranskih dodatkov po najboljši ceni.

Postavljamo si vedno nove cilje.


Tisti, ki nam najbolj zaupajo, so profesionalni in rekreativni športniki. To dokazuje, da je Proteini.si zaupanja vredna znamka. Ker pa želimo zdrav in aktiven življenjski slog približati tudi širši populaciji, prodajo izdelkov širimo na najrazličnejša prodajna mesta: na bencinske servise, v trafike ter v živilske, športne in druge trgovine (Mercator, Lidl, Hofer, Spar, Eleclerc, Hervis, DM).

Zastopamo zdrav življenjski slog.

Proteini.si že dolgo ni več samo znamka športne prehrane. Ekipa, ki stoji za znamko, je zaprisežena promociji aktivnega in vitalnega načina življenja. Smo ambasadorji športa, gibanja in zdravega življenjskega sloga. Spoznajte nas …


- Predstavitev ekipe Proteini.si. 


S svojo prisotnostjo na trgu oblikujemo trende, ki ljubezen do športa približujejo širši populaciji rekreativcev. Za razliko od večine obstoječih trgovcev športne prehrane na trgu, Proteini.si nudimo zelo širok nabor izdelkov športne prehrane in prehranskih dopolnil, ki predstavljajo pomembno podporo v vsakodnevnem življenju aktivnega človeka. Z znamko se lahko tako poistoveti vsak, ki mu aktivnost, šport in zdravje pomenijo pomemben del življenjskega vsakdana.

  • Podpiramo 
  • Se povezujemo 
  • Zaupamo fit ekspertom 


Prisegamo na kakovost.

BEST BUY AWARD >>

Za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno smo leta 2019/2020 prejeli nagrado BEST BUY AWARD, v kategoriji napitkov in prehranskih dodatkov za športnike in rekreativce na slovenskem tržišču.IZBRANI PRODUKT LETA >>
Pečat »Izbran produkt leta« smo leta 2020 in 2021 prejeli za proteinske ploščice Proteini.si Protein Bar, leta 2022 pa za naravne sirotkine beljakovine Proteini.si 100% Natural Whey Protein.

Priznanja, ki jih prejmemo, so za nas le še dodatna potrditev, da so naši izdelki kakovostni in vredni zaupanja. Naša največja motivacija so zadovoljni kupci, zato si vsak trenutek prizadevamo, da izpolnimo ali celo presežemo pričakovanja naših uporabnikov.


Naša zgodba pa se tukaj ne zaključi. Še jo pišemo. Vsak dan, z vsakim izmed vas.

Hvala, ker ste z nami.


Previous Naslednja vsebina NextPotrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.