Proteini.si
  • Naročeno blago vam dostavimo preko Pošte Slovenije ali preko DPD dostavne službe.
  • Plačilo se izvrši ob prevzemu paketa, z nakazilom na bančni račun, plačilom s kreditno kartico ali Paypal-om.
  • Če boste izdelke naročili na delovni dan do 14. ure (DPD) oz. 15. ure (PS), jih boste prejeli že naslednji delovni dan!
  • Dostava izdelkov v skupni vrednosti nad 39,99 EUR je brezplačna!

dpd logo

DPD vam bo paket dostavil naslednji dan na vaš naslov. Dostava je možna od ponedeljka do petka. Pri naročilih v vrednosti do 39,99 EURje dostavo potrebno doplačati v znesku 3,49 EUR, pri naročilih v vrednosti nad 39,99 EUR pa je dostava brezplačna.


posta slovenije

Pošta Slovenije vam bo paket dostavila naslednji dan na vaš naslov. Dostava je možna od ponedeljka do sobote. V primeru, da vas ne bo doma, vas paket čaka na pošti še 10 dni. V kolikor niste prejeli paketa oz. obvestila v poštni nabiralnik, najprej preverite na vaši pošti, če je vaš paket pri njih. Pri naročilih v vrednosti do 39,99 EUR je dostavo potrebno doplačati v znesku 3,49 EUR, pri naročilih v vrednosti nad 39,99 EUR pa je dostava brezplačna.

V primeru plačila z odkupnino, vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo, kot strošek plačila preko UPN naloga. Znesek provizije je odvisen od zneska nakupa. Pri znesku do 98 EUR je potrebno doplačati 1,35 EUR. Za znesek, ki je večji od 98 EUR in manjši od 501 EUR je potrebno plačati 1,39% od fakturirane vrednosti. Za znesek, ki je višji od 501 EUR, pa je potrebno plačati fiksno provizijo, ki znaša 5,90 EUR + 0,30% od fakturirane vrednosti. Strošku provizije se lahko izognete v primeru plačila preko transakcijskega računa, s plačilno kartico ali Pay Pal-om.

Previous Naslednja vsebina NextPotrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.