Proteini.si

Ali je možno nakupovanje na vaši spletni strani?

Seveda, naročilo lahko oddate 24 ur na dan in potrudili se bomo, da ga dostavimo čimpreje in varno do vas.


Kako lahko plačam naročilo?

Možno je plačilo naročila po povzetju ali preko spleta in sicer z bančno kartico, preko Paypala ali transakcijskega računa. Zaradi ohranjanja vašega zdravja in zdravja dostavljalcev odsvetujemo plačilo po povzetju. 

V kolikšnem času bom prejel naročene izdelke?

Naše pakete dostavljamo preko Pošte Slovenije in DPD kurirske službe. Dostavljalci se trudijo dostaviti v najkrajšem možnem roku, glede na to da je trenutno povečano nakupovanje preko spleta se lahko zgodi, da traja kakšen dan več, da dostavijo paket.

 

Ali  bom v stiku z dostavljalcem?

Do nadaljnjega dostavljalci ne bodo vstopali v zaprte prostore, torej pisarne, skladišča, stanovanjske bloke in druge prostore. Pakete bo mogoče prejeti izključno na prostem, brez kontakta in v varnostni razdalji vsaj 1,5 metra. Dostavljalci DPD službe pri predaji paketa uporabljajo zaščitno opremo.

Za prevzem paketne pošiljke se s pismonošo telefonsko ali na ustrezni razdalji dogovorite za dostavo na dogovorjenem mestu na način, da se pošiljka vroči brez fizičnega kontakta.

Denar v primeru odkupnine (če in kjer obstaja možnost) odložite na ustrezno mesto (npr. okenska polica, steber ograje ...), ter se umaknite na priporočeno razdaljo (1,5 m), da ga lahko dostavljalec prevzame. Prosimo, da pripravite (če je seveda možno) točen znesek, da se izognete nepotrebnim dodatnim stikom.


Ali se lahko okužim s prejetim paketom?

Pri Svetovni zdravstveni organizaciji (WHO) poudarjajo, da posamezniki, ki prejemajo pisma ali pakete s kateregakoli območja, niso izpostavljeni nevarnosti okužbe z novim koronavirusom. Koronavirusi namreč ne preživijo dolgo na predmetih, kot so pisma in paket. Vseeno pa priporočamo, da si preventivno razkužite roke po odprtju paketa.

Previous Naslednja vsebina NextPotrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.