Proteini.si

Pomoč kupcem

Proteini.si kupci lahko v svojem uporabniškem računu preverite status svojega naročila, zgodovino nakupov, stanje točk zvestobe, na voljo pa vam je tudi spreminjanje osebnih podatkov, naslova za dostavo, gesla itd.


Postopek oddaje spletnega naročila

Ko na spletni strani Proteini.si najdete svoj izdelek, ga s klikom na zeleni gumb DODAJ V KOŠARICO dodate v svojo virtualno košarico. Če ima izdelek različne parametre, kot so velikost, okus ipd., pred dodajanjem v košarico izberete tudi to. Sistem vas bo z obvestilom, ki se vam bo pokazalo desno zgoraj, prijazno obvestil, v kolikšni vrednosti vam v košarici še manjka izdelkov, da si boste zagotovili brezplačno dostavo. Tu lahko nadaljujete z brskanjem in izbiranjem novih izdelkov, ki jih želite naročiti ali pa nadaljujete z oddajo naročila s klikom na zelen gumb ZAKLJUČI Z NAKUPOM.


1. KOŠARICA

Vpogled v košarico vam bo razkril njeno vsebino, morebitne parametre izbranih izdelkov ter njihovo količino, prinešeno število točk zvestobe ob opravljenem nakupu, prihranek in končni znesek za plačilo. Če je vse našteto pravilno, potem nadaljujete na naslednji korak.


2. UNOVČITE PROMO KODO

Na desni strani so navedene vse promo kode, ki so trenutno aktivne. S klikom na željeno se le-ta prestavi v prazno polje na levi. Uporabite jo s klikom na gumb POTRDI. Ob vsakem spletnem nakupu je možno porabiti le eno promo kodo (kombiniranje različnih promo kod in popustov ni možna). Uporaba promo kode ni nujna, zato proces oddaje spletnega naročila lahko nadaljujete tudi brez nje.


3. IZBERI BREZPLAČNO DARILO PROTEINI.SI

Glede na vrednost vašega naročila vam sistem ponudi možnost izbire brezplačnega darila, ki ga potrdite s klikom na rumen gumb IZBERI. Izbor brezplačnega Proteini.si darila ni nujen, zato proces oddaje spletnega naročila lahko nadaljujete tudi brez le-tega.


4. DO BREZPLAČNE DOSTAVE TI MANJKA SAMO ŠE XY EUR

Na tem koraku vam bo sistem predlagal izdelke v vrednosti, ki vam še manjka do tega, da si zagotovite brezplačno dostavo naročenih izdelkov. Če želite, dotičen izdelek izberete s klikom na zelen gumb DODAJ V KOŠARICO. Odpre se vam okno z izbranim izdelkom, kjer pregledate njegov opis, ceno, točke zvestobe ob nakupu le-tega in količino. Sledi klik na zelen gumb NADALJUJ.


Ob zaključenem nakupu se kupcu še dodatno posreduje obvezne informacije o kupljenem izdelku v SLO jeziku. (14. členom uredbe 1169/2011)


Naročilo lahko oddate tudi preko telefona. Pokličite nas na 040 248 248. Na voljo smo vam od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00.

Previous Naslednja vsebina NextPotrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.