Proteini.si

Nakup izdelkov v spletni trgovini Proteini.si (z izjemo nekaterih akcijskih izdelkov) vam prinese določeno število točk zvestobe, ki jih lahko unovčite že takoj ob naslednjem nakupu in si s tem znižate vrednost nakupa. Točke zvestobe pa lahko dlje časa samo zbirate in tako se med seboj tudi seštevajo. Stanje vaših točk zvestobe je vsakič vidno v rubriki "Moj profil".


tozk zvestobe sl

Primer: z nakupom zgornjega izdelka (Proteini.si 100% natural whey protein) pridobite 36 točk zvestobe.


Moj profil
V rubriki "Moj profil" pod zavihkom TOČKE ZVESTOBE vidite trenutno stanje zbranih točk, točke, ki vam jih z zaključkom nakupa prinašajo trenutno dodani izdelki v košarici. Kot zanimivost pa smo dodali tudi seštevek vseh vaših do sedaj zbranih točk zvestobe.

tocke zvestobe profil sl

Košarica
Pogled v košarico vam razkriva njeno vsebino dodanih izdelkov, njihovo morebitno velikost, okus ali drugo variacijo, količino, število točk zvestobe, ki jih prinaša nakup teh izdelkov, končni prihranek in znesek za plačilo ter strošek dostave.

tocke zvestobe kosarica sl

Plačilo s točkami
Med oddajo spletnega naročila vas bo sistem pri načinu plačila vprašal tudi po koriščenju točk zvestobe.

tocke zvestobe uporabi sl

Potrditev naročila

Vrednost nakupa si pri posameznem nakupu lahko znižate za največ 50 % vrednosti naročila (brez stroškov dostave), preostale točke in točke, pridobljene s tekočim nakupom, pa se prenesejo in prištejejo k dobroimetju.

Točke zvestobe, preračunane v dejansko vrednost v evrih, se odbijejo od zneska nakupa, ki ne vključuje stroškov dostave.
V primeru preklica naročila se točke zvestobe iz trenutnega spletnega naročila, ki čaka na zaključek nakupa, izbrišejo. Točke, uporabljene za znižanje plačila, pa se vrnejo k dobroimetju.

Vrednost 1 točke je 1 cent - 100 točk je 1 EUR.

Previous Naslednja vsebina NextPotrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.