Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 3. Proteini.si izzivu: Dvigovanje uteži

kristjan-ceh-na-3-proteini-si-izzivu-dvigovanje-utezi
Se še spomniš, kako nas je pred nekaj meseci Kristjan Čeh osmešil v metu diska? Mi tega nikakor nismo mogli pozabiti. Podali smo se na maščevalno misijo in Kristjana izzvali na štiri izzive po naši izbiri.

Zanimalo nas je, kako se svetovni prvak v metu diska znajde z utežmi. Res je, da je močan. Ampak ali je močnejši od nas? Odločili smo se poiskati odgovor na to vprašanje, zato je naslednja preizkušnja na kateri smo preizkusili Kristjana Čeha dvigovanje uteži! Izzvala sta ga dva res močna nasprotnika, za katera smo verjeli, da se mu lahko postavita po robu.

Kristjanov prvi izzivalec je Erni Kesič, direktor podjetja Proteini.si in dolgoletni fitneser. Drugi pa Kristjana izziva Miran Mladenov, skladiščnik v podjetju Proteini.si in ljubitelj fitnesa.

Naši trije tekmovalci so se pomerili v deadliftu in uteži dvigovali dokler niso prišli do teže, ki jo nobeden več ni mogel dvigniti.

Misliš, da sta bila naša predstavnika močnejša od Kristjana? 

Oglej si spodnji videoposnetek v katerem boš izvedel/a kakšen je rezultat tretjega Proteini.si izziva!


Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 17.02.2023 12:27

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.