Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 4. Proteini.si izzivu: Veslanje

kristjan-ceh-na-4-proteini-si-izzivu-veslanje
Pred nekaj meseci smo se v metu diska pomerili s slovenskim športnikom leta Kristjanom Čehom in izgubili z ogromno razliko v vržnih metrih. Tako bolečega poraza nismo mogli pozabiti in od takrat iščemo način, kako se mu maščevati. Podali smo se na maščevalno misijo in Kristjana izzvali na štiri športne discipline, po naši izbiri.

Tokrat smo želeli testirati moč in eksplozivnost slovenskega športnika leta, zato je naslednji in tudi zadnji izziv, na katerem smo preizkusili Kristjana Čeha, veslanje! Pomeril se je z izkušeno konkurenco in na izzivu še enkrat dal svoj maksimum.

Kristjanova prva izzivalka je Tanja Tomše, prodajnica v podjetju Proteini.si in ljubiteljica športa. Drugi pa Kristjana izziva Sadik Mujkić, dvakratni prejemnik bronaste olimpijske medalje v veslanju in bivši dolgoletni veslaški trener.

Tekmovalci so morali odveslati 500 m in tisti, ki je na cilj prišel prvi je bil zmagovalec še zadnjega Proteini.si izziva.

Nam je uspelo dokončno izenačiti rezultat? 

Oglej si spodnji videoposnetek v katerem boš izvedel/a kako se je Kristjana proti dvema izzivalcema odrezal na zadnjem Proteini.si izzivu.Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 24.02.2023 09:36

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.