Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 4. Proteini.si izzivu: Veslanje - nagradna igra

kristjan-ceh-na-4-proteini-si-izzivu-veslanje-nagradna-igra
Pred nekaj meseci smo se v metu diska pomerili s slovenskim športnikom leta, Kristjanom Čehom in izgubili z ogromno razliko v vržnih metrih. Tako bolečega poraza nismo mogli pozabiti in od takrat iščemo način, kako se mu maščevati. Podali smo se na maščevalno misijo in Kristjana izzvali na štiri športne discipline, po naši izbiri.

Tokrat smo želeli testirati moč in eksplozivnost slovenskega športnika leta, zato je naslednji in tudi zadnji izziv, na katerem smo preizkusili Kristjana Čeha, veslanje! Pomeril se je z izkušeno konkurenco in izzivu še enkrat dal svoj maksimum.

Kristjanova prva izzivalka je Tanja Tomše, prodajnica v podjetju Proteini.si in ljubiteljica športa. Drugi pa Kristjana izziva Sadik Mujkić, dvakratni prejemnik bronaste olimpijske medalje v veslanju in bivši dolgoletni veslaški trener.

Zadnji izziv pa imamo še zate! 

Oglej si spodnji videoposnetek in ugibaj, kdo od treh tekmovalcev bo zmagovalec današnjega izziva ter se poteguj za Proteini.si darilni bon v vrednosti 150 eur.

Nam bo uspelo dokončno izenačiti rezultat? 

To boš izvedel/a že ta petek, ko bomo objavili video celotnega tekmovanja.Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 20.02.2023 09:45

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.