Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 1. Proteini.si izzivu: Kolesarjenje

kristjan-ceh-na-proteini-si-izzivu-kolesarjenje
Pred nekaj meseci smo se v metu diska pomerili s slovenskim športnikom leta, Kristjanom Čehom in izgubili z ogromno razliko v vržnih metrih. Tako bolečega poraza nismo mogli pozabiti in od takrat iščemo način, kako se mu maščevati. Podali smo se na maščevalno misijo in Kristjana izzvali na štiri športne discipline, po naši izbiri.

PRVI PROTEINI.SI IZZIV: KOLESARJENJE

Zanimalo nas je, kako se svetovni prvak in evropski podprvak v metu diska znajde na vzdržljivostni preizkušnji zato je prvi izziv na katerem smo preizkusili Kristjana Čeha kolesarjenje! Našli smo mu zahtevno konkurenco in poskrbeli, da je bil boj res hud. 

Kristjanova prva izzivalka je bila Laura Šimenc, Granfondo svetovna prvakinja in amaterska kolesarka leta 2022. Drugi pa je Kristjana z željo po maščevanju izzval kar naš direktor in ljubiteljski kolesar, Simon Mastnak.

Naši kolesarji so odvozili dva kroga okoli Elizejskih poljan za kar je naš najhitrejši tekmovalec potreboval slabih 24 minut. O zmagi je odločal šprint, kjer je naš zmagovalec dosegel kar 935 vatov moči in z njo premagal svoja dva nasprotnika.

Misliš, da nam je uspelo izenačiti rezultat? 

Oglej si videoposnetek v katerem boš izvedel/a kdo je zmagovalec prvega Proteini.si izziva!


Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 03.02.2023 09:34

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.