Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu - napovednik

kristjan-ceh-na-proteini-si-izzivu-napovednik-2
Pred nekaj meseci smo izgubili na celi črti, ko smo se v metu diska pomerili z našim ambasadorjem Kristjanom Čehom. Čeprav smo vedeli, da so proti svetovnemu prvaku in evropskemu podprvaku v metu diska naše možnosti za zmago skromne, smo ta poraz težko prenesli.

Mučilo nas je vprašanje kako smo to lahko dopustili in iskali smo način, kako mu vrniti udarec. Podali smo se na maščevalno misijo in Kristjana izzvali na štiri športne discipline, po naši izbiri.

Vsak teden se bo Kristjan Čeh z dvema težkima nasprotnikoma pomeril v disciplini, ki jo bomo določili mi. Da pa izzivi za Kristjana ne bodo mačji kašelj, bodo njegovi izzivalci profesionalni in amaterski športniki, med njimi pa so tudi svetovni prvaki in prejemniki olimpijskih medalj.

Da bo maščevanje slajše smo v misijo vključili tudi tebe! Vsak teden boš lahko ugibal/a kdo bo zmagovalec tedenskega izziva in izmed vseh oddanih glasov bomo izžrebali nekoga, ki bo osvojil Proteini.si darilni bon v vrednosti 150eur.

Navijaj za nas že prihodnji teden, ko bomo Kristjana Čeha preizkusili na prvem izzivu in izvedeli ali nam bo uspelo izenačiti rezultat.Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 26.01.2023 15:05

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.