Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 2. Proteini.si izzivu: Zumba

kristjan-ceh-na-proteini-si-izzivu-zumba
Nekaj mesecev nazaj smo, ob predstavitvi našega novega izdelka, priredili še dobrodelno tekmovanje v metu diska. Z nami je tekmoval tudi svetovni prvak Kristjan Čeh in čeprav smo se tekmovanja lotili ponižno, nas je vseeno presenetilo, kako močno nas je premagal. Iskali smo ideje kako mu vrniti udarec in se podali na maščevalno misijo.

Želeli smo izvedeti, kako se slovenski športnik leta 2022 znajde v disciplini, tako daleč izven svoje cone udobja, kolikor je možno, zato je drugi izziv na katerem smo preizkusili Kristjana Čeha zumba! Z dvema nasprotnikoma se je pomeril v napeti plesni bitki.

Kristjanova prva izzivalka je Vanessa Reid, svetovalka v Proteini.si shopu. Drugi pa Kristjana s hudo željo po zmagi izziva trener borilnih veščin, glasbenik in prikriti strastni plesalec, Denis Porčič.

Voditeljica in zumba inštruktorica Nataša Naneva je naše tekmovalce naučila kratko a vseeno zahtevno koreografijo in na koncu ocenila kdo od treh je bil najboljši. 

Oglej si spodnji videoposnetek v katerem boš izvedel/a kdo je zmagovalec drugega Proteini.si izziva!

V ponedeljek pa te že čaka nova nagradna igra, ko bomo objavili napovednik naslednjega Proteini.si izziva.Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 10.02.2023 09:09

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.