Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 2. Proteini.si izzivu: Zumba - napovednik

kristjan-ceh-na-proteini-si-izzivu-zumba-napovednik
Nekaj mesecev nazaj smo, ob predstavitvi našega novega izdelka, priredili še dobrodelno tekmovanje v metu diska. Z nami je tekmoval tudi svetovni prvak Kristjan Čeh in čeprav smo se tekmovanja lotili ponižno, nas je vseeno šokiralo, kako močno nas je premagal. Iskali smo ideje kako mu vrniti udarec in se podali na maščevalno misijo.

Želeli smo izvedeti, kako se slovenski športnik leta 2022 znajde v disciplini, tako daleč izven svoje cone udboja kolikor je možno. Zato je drugi izziv na katerem smo preizkusili Kristjana Čeha zumba! Pomeril se je z dvema resnima plesalcema in boj je bil napet.

Kristjanova prva izzivalka je Vanessa Reid, svetovalka v Proteini.si shopu. Drugi pa Kristjana s hudo željo po maščevanju izziva trener borilnih veščin, glasbenik in prikriti strastni plesalec, Denis Porčič.

Na drugi izziv pa postavljamo tudi tebe! 

Oglej si zgornji videoposnetek in ugibaj, kdo od treh tekmovalcev bo zmagovalec današnjega izziva ter se poteguj za Proteini.si darilni bon v vrednosti 150 eur.

Kdo bo zmagovalec?

- Vanessa Reid, svetovalka v Proteini.si shopu

- Kristjan Čeh, svetovni prvak v metu diska

- Denis Porčič, trener borilnih veščin in glasbenik

Ali si glasoval/a pravilno boš izvedel/a že ta petek, ko bomo objavili video celotnega tekmovanja.


Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 06.02.2023 10:23

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.