Proteini.si
Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Kristjan Čeh na 1. Proteini.si izzivu - KOLESARJENJE

kristjan-ceh-proteini-si-izzivu-kolesarjenje-nagradna
Pred nekaj meseci smo se v metu diska pomerili s slovenskim športnikom leta, Kristjanom Čehom in izgubili z ogromno razliko v vržnih metrih. Tako bolečega poraza nismo mogli pozabiti in od takrat iščemo način, kako se mu osvetiti. Podali smo se na maščevalno misijo in Kristjana izzvali na štiri športne discipline, po naši izbiri.

Zanimalo nas je, kako se svetovni prvak in evropski podprvak v metu diska znajde na vzdržljivostni preizkušnji zato je prvi izziv na katerem smo preizkusili Kristjana Čeha kolesarjenje! Našli smo mu zahtevno konkurenco in poskrbeli, da bo boj res hud.

Kristjanova prva izzivalka je Laura Šimenc, Granfondo svetovna prvakinja in amaterska kolesarka leta 2022. Drugi pa Kristjana z željo po maščevanju izziva kar naš direktor in ljubiteljski kolesar, Simon Mastnak.

Ampak pazi, prvi izziv imamo tudi zate! Oglej si zgornji videoposnetek in na naši spletni strani ugibaj, kdo od treh tekmovalcev bo zmagovalec današnjega izziva ter se poteguj za Proteini.si darilni bon v vrednosti 150 eur.

Ali si glasoval/a pravilno boš izvedel/a že ta petek, ko bomo objavili video celotnega tekmovanja.


Kategorija: Kristjan Čeh na Proteini.si izzivu

Objavljeno: 30.01.2023 11:40

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.