Proteini.si
PROTEINI.SI EXPERT TEAM

PROTEINI.SI EXPERT TEAM - Do vrhunskih rezultatov z ekipo 2A SPORTS LAB

proteini-si-expert-team-do-vrhunskih-rezultatov-z-ekipo-2a-sports-lab

Spoznajte ekipo 2A SPORTS LAB, ki so se kot prvi pridružili naši ekipi PROTEINI.SI EXPERT TEAM in jo sestavljajo vrhunski strokovnjaki, ki nudijo celostno strokovno in kvalitetno oskrbo na področju vadbe, fizioterapije ter meritev za različne ciljne skupine.

2A Sports Lab je bil ustvarjen za:  

- pomoč in doseganje popolnega potenciala rekreativcev,
- profesionalnih športnikov,
- posameznikov po različnih poškodbah ali bolečinah ter
- ostalih, katerim lahko njihovo znanje in pristop pomaga.

Celovitost njihovih programov se vidi tudi v združitvi meritev gibalnih sposobnosti s pravilnim in uravnoteženim načrtom treningov za posameznika, spremljanjem rezultatov med in po udeležbi njihovih programov hkrati pa želijo svoje stranke kar najbolj izobraziti na področju športa. 

So uradni strokovni partner Košarkarska zveze Slovenije na področju kondicijske priprave, vračanju v šport po poškodbi ter izvajanju meritev gibalnih sposobnosti. Sodelujejo tudi z Odbojkarsko zvezo Slovenije, Športno unijo Slovenije, reprezentanco smučarskih skakalcev, Fakulteto za šport ter Fakulteto za vede o zdravju.


Kategorija: PROTEINI.SI EXPERT TEAM

Objavljeno: 13.05.2022 09:51

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.