Proteini.si
Proteini.si Sprint Podcast

Jakov Fak in Andrej Stare: Ključ do močnega imunskega sistema pri športu

jakov-fak-in-andrej-stare-kljuc-do-mocnega-imunskega-sistema-pri-sportu
Zdravje je naša temeljna vrednota. Žal se tega prevečkrat zavemo šele, ko obležimo v postelji in našemu življenju pritisnemo na pavzo. Za športnika, ali aktivno osebo je zdravje ključno saj vsaka viroza, ki nas položi v posteljo, pomeni konec treningov za nekaj časa in pripravljenost se vrne na raven izpred vsaj treh tednov. Sama telesna aktivnost sicer pozitivno pripomore k počutju in s tem tudi zdravju, vendar pa lahko težki treningi izčrpajo telo in nas s tem naredijo tudi dovzetnejše za različna virusna obolenja.

O tem kako se obvarovati pred virusi, kaj storiti, ko zbolimo in ali vitamin C, vitamin D3, cink, selen, ameriški slamnik in glutamin res lahko preprečijo viroze, smo se v podcastu pogovarjali z našim vrhunskim biatloncem, ki bi svojim medaljam z olimpijskih iger in svetovnih prvenstev zanesljivo dodal še kakšno, če ne bi imel toliko težav z zdravjem – Jakovom Fakom ter dr Andrejem Staretom, zdravnikom medicine, športnim komentatorjem in velikim poznavalcem omenjene tematike.


Kategorija: Proteini.si Sprint Podcast

Objavljeno: 27.11.2023 09:05

Potrebujete pomoč

Za vas smo na voljo od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00 uro

Prijava na E-novice
Bodite obveščeni o aktualnih akcijah in novostih
Politika piškotkov
Spletna trgovina Proteini.si uporablja piškotke, da vam lahko s pravilnim delovanjem zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatke o piškotkih lahko kadarkoli odstranite - shranjeni so v vašem brskalniku. Več o piškotkih...
Proteini.si   Prosimo, počakajte.